Over Ons

Bedruk Plezier is er om jou te voorzien van kleding naar keuze met jouw mooie ontwerp, zodat jij er plezier van kunt hebben.​

Waarom Wij Jouw Ontwerpen Graag Op Kleding Bedrukken.

Het bedrukken van een ontwerp op een kledingstuk is voor ons meer dan alleen een bedrukking, want wij weten dat jouw ontwerp meer is dan alleen een ontwerp.

Ieder ontwerp heeft een betekenis of het nou is om jouw bedrijf te representeren, een leuk cadeautje aan iemand te geven of om je eigen creativiteit op een kledingstuk te vertonen. Wij weten dat het er toe doet en daarom vinden wij het belangrijk om er alles aan te doen om jouw visie waar te maken!

Wij streven er naar om jou als klant zo goed mogelijk te helpen, omdat jij ons ook helpt met jouw bestelling om het voor ons mogelijk te maken om te kunnen blijven innoveren en zo onze technieken uit te breiden en jouw ontwerpen alleen maar mooier op jouw kleding te laten uitkomen.

Flex Opdruk

Deze bedruk techniek maakt het mogelijk om op de meeste textielsoorten zoals Katoen, Polyester en Tri Blends, jouw ontwerp te bedrukken.

Digitale Transfer

Deze bedruk techniek maakt het mogelijk om de meeste kledingsoorten te voorzien van een full color bedrukking via een transfer

Sublimatie Opdruk

Deze bedruk techniek maakt het mogelijk om jouw full color ontwerp in wit en licht gekleurde polyestervezels van kleding te bedrukken.

Bestel Nu Jouw Bedrukte Kleding!

Een Aantal Leuke Ideeën Voor Jou Op Een Rijtje!

Heb jij creative ideeën over de positie van jouw ontwerp of zou je graag advies willen om jou idee zo goed mogelijk te kunnen uitwerken, neem dan gerust contact met ons op!

Je kunt jouw ontwerp al vanaf 1 stuk laten bedrukken met al onze bedruk technieken en je bestelling plaatsen.

Om op de hoogte te Blijven van alle kortingen en couponcodes kun je ons volgen op social media.

Ons Proces

bestel proces pijlen
Offerte en bestellen icoon afbeelding

Offerte/Bestellen

Bedrukken icoon

Bedrukken

Bezorgen icoon

Bezorgen

Openen icoon

Openen

Offerte en bestellen icoon afbeelding
Bedrukken icoon
Bezorgen icoon
Openen icoon
Winkelwagen